boven water

Ik haat blogs die beginnen met ‘ik heb allang niets meer gepost”. Maar ik heb allang niets meer gepost en ik ben deze tekst net begonnen met ‘ik haat blogs’. Dus alles is ok. Ik wil eigenlijk zeggen dat ik de draad weer wil oppikken. Wat meer persoonlijke gedachten wil delen. Meer over mijn hoofd, mijn leven, mijn twijfels en mijn hoera’s.

#lifegoals

Beslissingen nemen doe je op vakantie. Zo gingen we bijvoorbeeld ook een puppy nemen. Maar ik wist eigenlijk al meteen thuis dat een puppy op dit moment precies niet zo’n goed idee is. Want gelukkig ontdekte ik op tijd dat puppy’s eigenlijk zoals baby’s zijn. Pipi, kaka en niet slapen. Ik denk het niet. Misschien ooit, over een half jaar. Maar nu niet.

Want de volgende maanden beloven ultra spannend te zijn. Ik kan helaas nog niet over alles uitweiden. Maar er staan weer straffe projectjes (en veranderingen) op de planning. Ik heb dat altijd willen zeggen, “dat ik aan projecten werk”. Ha! #lifegoals. ‘t is wel echt waar, van die projecten.

#kei-professioneel

Zo moet ik misschien ook eens van de daken beginnen schreeuwen dat ik officieel mensen begeleid in hun storytelling. Zo hielp ik Magaly van Mini en Madam bij haar verhaal. En onlangs kwam ook Sofie van Elisabakt op de thee voor raad en advies. (Ze had wéér geen koekskes bij, dedju!) Ook het mega-project der projecten Maison Slash krijgt vorm. Als een ronkende jaren ’90 diesel-Golf GTI komt hij op gang. Binnenkort komt onze officiele agence-website online. Héél veel plannen en projecten, quoi.

Dus misschien begin ik binnenkort ooit nòg wel eens een post met ‘ik haat blogs’. En misschien moet ik ook deze aftandse snel zelf bij elkaar geknutselde website eens onder handen (laten) nemen. Of misschien neem ik een puppy. Misschien.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 reactie op “boven water

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.