glibbi - slijmbad

Een glibbi-slijmbad uitgetest

Toen kind van 5 transformeerde in een kind van 6 ging dat gepaard met een portie cadeaus. Niets overdreven, en dat hoort er nu eenmaal bij. Zo kreeg hij van twee vriendjes een waardebon voor de speelgoedwinkel. Na lange prépret, wikken en wegen viel de keuze op het Glibbi-slijmbad. Vergeet duurzaamheid, een zesjarige eist instant fun. 

Het lijkt misschien niet zo, maar een waardebon krijgen is an sich al groot plezier voor zo’n kind van 6.  Want een bon is gelijk aan het geld 1000 keer uitgeven in je hoofd telkens aan iets anders. Ik doe dat ook soms, zelfs zònder waardebon. Online shoppen, je mandje vullen tot aan de rand en  dan uiteindelijk toch niks kopen. Hè, consumptiedrang weer onder controle.

Dus wij met waardebonnen naar de speelgoedwinkel, plezant en al. Maar weet dat mijn kinderen nooit, of bijna nooit, met speelgoed spelen. Ik weet niet wie de speelgoedwinkel heeft uitgevonden, maar mijn nageslacht houdt zich langer bezig met een lege kartonnen doos dan met een over the top playmobilkasteel van meer dan 100 euro.

Om die reden heb ik absoluut geen probleem om geld uit te geven aan rommelspeelgoed waar je maar één keer plezier aan hebt. Wegwerpshizzle dat één keer voor écht dikke fun zorgt.  Zoals Glibbi dus. Na een dikke week zeuren en zagen mocht het Glibbislijmbad eindelijk uitgetest worden. (Wij hebben echt iets met slijm)

Glibbi is een magisch poeder dat éénmaal vermengd met water verandert in een slijmbad. Je kan het in verschillende kleuren krijgen, wij gingen voor de real stuff: groen. Heb je er genoeg van, dan strooi je er weer een ander poeder bij, en verandert het slijm weer in gewoon water. Rotzooi dus, maar wél leuk.

Een klein sfeerverslag.

glibbi - slijmbad

glibbi - slijmbad

glibbi - slijmbad

 

glibbi - slijmbad

glibbi - slijmbad

IMG_2761

glibbi - slijmbad

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.