De Standaard

Als je verrast wordt door een telefoontje van De Standaard…

Ken je de dolle chaos net voor je op vakantie vertrekt? Zo vlak voordat je de auto instapt? Heeft iedereen alles bij? Is alles goed afgesloten? Kan iedereen alsjeblieft gewoon even rustig zijn en instappen? Wel, op zo’n moment belde een vriendelijke journaliste van De Standaard. Ze wilde graag weten waarom ouders van tegenwoordig de vrije tijd-agenda’s van henzelf en van hun kinderen volproppen met activiteiten. 

Goeie vraag voor Pingrid. En vooral ultra-ironisch aangezien ik met goed gevulde wagen net zou vertrekken richting goedgevulde vakantietijd. Maar toch, daar moest ik even over nadenken. Liefst buiten de zone van gillende kinderen. Onmogelijk, aangezien we nog  9 uur rijden voor de boeg hadden. Maar 10 minuten na vertrek stonden we al heerlijk in de file en had ik tijd voor een aangenaam gesprek. Dit artikel kon je vandaag lezen in De Standaard:  Help! Mijn kind dreigt zicht te vervelen. 

Voor de niet-abonnees wil ik toch graag even delen wat er in het artikel stond. Daarom hieronder integraal de tekst. Benieuwd naar jouw mening!

De Standaard

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.