Maison Slash

Wat je samen doet, doe je beter – Hallo Maison Slash!

Als het klikt, moet je schakelen. En dat is exact wat er is gebeurd tussen mamavanvijf, gwentibold en ikzelf. Door toevalligheden kwamen we op elkaars pad. Alledrie voelden we de nood aan een extra creatieve uitlaatklep. Liefst met iets dat nauw aansloot bij onze levens. Wat je samen doet, doe je beter. Et voilà, Maison Slash was born.

Met trots kan ik de wereld eindelijk verkondigen dat we in het najaar met een online lifestyle magazine komen, specifiek gericht op ouders. Bij Maison Slash zijn ‘the parents alright’. Het is namelijk niet omdat je kinderen krijgt, dat je leven stopt. Eveneens hoeft je leven niet compleet te draaien rond ‘kids’, maar je hebt ze nu wel eenmaal. Dat verandert het perspectief enigszins.

Maison Slash
Welkom bij Maison Slash, ‘where the parents are alright’.

Soms wordt er wel eens gezegd: “alles voor mijn kinderen”. Mja, ok. Maar ouders willen ook wat. Een snuifje rocknroll, wat tijd voor jezelf, misschien wat inspiratie of wie weet gewoon herkenning?  Dat is wat Maison Slash wil bieden. Bovendien werken we keihard aan een maandelijkse agenda,  met enkel to do’s die zowel leuk zijn voor kinderen als voor jou, de ouders.

Doe mee!

Ok, the word is dus out. Want we zijn al een tijdje bezig achter de schermen. De look and feel, de inhoud, … we willen dat alles goed zit.  En dat vraagt tijd. Hou je vooral niet in om je alvast in te schrijven op onze social media-kanalen (Facebook, instagram, de rest volgt later :-)) of op onze nieuwsbrief waardoor je maandelijks de Maison Slash -kalender kan ontvangen.  Dan werken wij intussen naarstig verder.

Maison Slash
waarom nu?

Het schijnt dat mensen op hun 38ste hun leven vaak over een andere boeg gooien. Ze scheiden, verhuizen of nemen misschien een hond.  Ik schreef enkele maanden geleden nog over wat een knullig leeftijd 37 toch was. Maar het klopt wel dat mijn leven sinds Project Pingrid een rollercoaster is geweest.  Dat komt niet door het project, maar meer doordat ik inzag dat je beter meer ‘ja’ zegt, dan ‘nee’. Spannender en avontuurlijker.

Daarom heb ik me in een nieuw verhaal gestort met bekende blogger mamavanvijf en creatief brein gwentibold. We voelen gewoon dat het juist zit. Dat ook andere ouders visueel en cultureel op hun honger blijven zitten. The time is right.

Maison Slash

en wat met Project Pingrid?

Project Pingrid blijft vooralsnog bestaan. Een blog is geen magazine namelijk. Dit is mijn speeltuin, hier doe ik volledig mijn eigen zin. Like it or not 🙂
Ik schrap vanaf heden wel de pingenda. Dat ideetje heb ik overgedragen naar de nieuwe Maison. Het bereik is groter, de impact evenredig. Want wat je samen doet, doe je (vaak) beter…

1 reactie op “Wat je samen doet, doe je beter – Hallo Maison Slash!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.