Dingenzoekers

Het boek dat ik zelf had willen schrijven: Dingenzoekers

Alleen al met de naam hadden ze me mee: Dingenzoekers. It says it all. Dit boek is mijn persoonlijke ontdekking van de zomer. Aangezien Pingrid altijd zoekende is, is dit een naslagwerk op mijn lijf geschreven. Meer nog, ik had het liever zélf willen schrijven!

Als ik zeg dat ik ultra-allergisch ben om twee keer dezelfde weg te nemen tijdens een uitstap, dan weet je met wie je te maken hebt. Ik hou van exploreren en ontdekken. Ook mijn kinderen hebben helaas geen zittend gat, en anderzijds: gelukkig maar.  Dagelijks krijg ik de vraag voorgeschoteld: wat gaan we doe-hoen? Waar gaan we naartoe? Hoe ziet ons dagje eruit? Blijf dan maar eens origineel uit de hoek komen…

Dingenzoekers

Dingenzoekers

Daarom volg ik  Dingenzoekers al een tijdje via hun website. Daar lijsten ze de tofste uitstappen op met kinderen. Ze komen steeds met leuke tips voor kinderen en hun baasjes. En nu is er dus het boek. Een eindeloze bron van inspiratie. Want naast grote en uitgebreide reviews, staan er ook tal van kleine tips en te ontdekken stuff in. Waar kan je eten, slapen, wandelen, … anything. Alles staat netjes en geografisch geordend per provincie.

Een echt doorsnuffelboek naar ons hart. Aanrader!

Geef een reactie