Huur mij in!

Bon, jij noemt jezelf een storteller ofwa?

Jup, iedereen heeft een verhaal en verhalen verbinden mensen. Storytelling brengt het verhaal van merk, organisatie of bedrijf tot leven. Alleen is niet iedereen even sterk om zijn/haar verhaal te vertellen. Daarom help en herschrijf ik graag samen met jou jouw verhaal. Of, ik verbind al jouw kleine verhaaltjes in één groter en duidelijker exemplaar.

Right, maar waarvoor kan ik jou dan precies boeken?

Dat wil zeggen dat je mijn hulp kan inroepen bij:
– content & concept creation
– copywriting
– PR & perscommunicatie
– marketing consultancy
– social media

Blablabla, heb jij wel degelijke referenties?

Mijn referenties kan je checken op mijn linkedin-pagina.
Maar evengoed lees je hier wie ik ben.
Als je wil, geef ik je referenties van klanten met wie ik al gewerkt heb. Dan moet je gewoon even mailen.

Hoe kan ik jou dan bereiken?

Stuur gerust een mailtje naar hello@projectpingrid.be of vul onderstaand contact-formulier in.

Uiteraard mag je me ook bellen op nummer 0486/28 84 31