Marie-Siska

Waarom Marie-Siska in Knokke een paradijs is voor #kids

Als één van je close vriendinnen je uitnodigt in het prachtig huis aan zee van haar mama, dan twijfel je niet, dan zeg je ja. Optelsom van het gezelschap: twee moeders en vijf kinderen tussen bijna 3 en al ruim 10 jaar. Een drukke, overexcited en bonte groep waarmee we onze handen vol hadden tijdens de 24 uur van ons verblijf.

Intussen ben ik alweer volop aan het werk achter mijn pc. Maar misschien ben jij wel gezegend met een extra weekje vakantie? Of evenwel, zit je met de handen in het haar omdat je geen blijf meer weet met je kind?

En dan is daar Marie-Siska in Knokke. Want na een heerlijke zonnige, natte of frisse (schrap zelf wat niet past) wandeling op het strand is er geen beter scenario dan een wafel, pannenkoek of chocomelk. Geef toe. Marie-Siska serveert niet alleen de heerlijkste wafels, het is een waar kinderparadijs.

(Voor je verder leest: dit is geen gesponsorde blog, en enkel en alleen gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Nu mag je verder lezen. )

Marie-Siska

Marie-Siska

Ik had in de kust- en zee-regionen al vaker de naam Marie-Siska horen waaien, maar een eerste ervaring had ik nog niet. Bij het voorstel aan een bezoek (door oudste kind van 10) was ik daarom metéén enthousiast en benieuwd naar het etablissement. En de geruchten zijn waar! Wat. Een. Heerlijke. Plek. Enfin, toch in het geval als je kinderen hebt. Anders blijf je er best weg. Echt, geloof me, anders is het de hel. Maar goed, je leest dit, dus je hebt kinderen, not?

Marie-SiskaMarie-Siska

Beeld je in: een heerlijke veranda waar jij van je latte of wijn nipt met uitzicht op je kinderen die tonnen plezier beleven in de aanpalende speeltuin. Ik ben mega-anti-binnen-speeltuin. Maar deze buitenversie kan mij smaken.

Marie-SiskaMarie-Siska

Bovendien zijn de wafels écht aanraders. Je bent wel wat centen kwijt aan het geroosterde deeg. But then again, ook aan de wijn. 🙂 Have fun!
(Dit is trouwens de website van Marie-Siska.)

2 reacties op “Waarom Marie-Siska in Knokke een paradijs is voor #kids

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.