pingrid

Wie is Pingrid?

Moest jij ook vroeger de kleren van je oudere broer of zus aan? Pingrid wel. Ze hield er geen trauma, maar wel een bijnaam aan over. Door moeder gebreide truien werden steevast doorgegeven van broer op zus. Zelfs als daar een gigantische P op stond. Tough. Luck . Pingrid.

Project Pingrid is ontstaan gewoon omdat ze het  voelde. “Ping” zei het plots in haar hoofd.” En toen kwam er een blog met verhalen (want interessant), en mislukkingen (want grappig), en twijfels (want gemene deler van iedereen).  Kortom alles wat van ver of dichtbij aanleunt bij het leven van een ondernemende moeder. #stories!

“Ping” zei het plots in haar hoofd.”

Pingrid woont samen met Monsieur Pingrid, Kind van 6 en Kind van 8.  In een vorig leven was ze researcher bij verschillende televisieproductiehuizen, journalist bij Brusselse media, meer dan actief bij kinderzender Ketnet en creatief als marketingmevrouwtje van moederzender Eén.

Maar dat is allemaal voorbij. Pingrid heeft het zonet uitgemaakt met de VRT. Ze springt. In het diepe. Met haar ogen dicht. Hallo zelfstandigenleven.

Sinds kort leidt ze samen met haar compagnon de route het online magazine voor ouders Maison Slash.  Eveneens bouwen we aan een communicatiebureau dat de wereld meer #parentfriendly maakt.  Maar daarnaast smijt Pingrid zich ook op de markt als  freelance storyteller, copywriter, communicatie/PR-mevrouwtje en conceptbedenker.

Hallookes. Als dat geen voer is voor een interessante blog? Want wat als een 37-jarige vrouw met twee kinderen haar vaste en veilige job inruilt voor het ondernemerschap en een freelance leven?

Einde onbekend.
Stay tuned.