gala2015

Win! En ga met je #kids naar het gala van Ketnet!

Enig idee wat er gebeurt op zondagochtend 17 januari? Je kinderen weten het 100% zeker wel! Zij zullen hun wekker hebben klaarstaan om te kijken naar het Gala van de Gouden K’s op Ketnet, de enige echte awardshow voor de Vlaamsche kinders.

gala van de gouden k's nominees
Kijk op 17 januari om 9u naar Ketnet om te weten wie er wint!

Het is al voor de derde keer dat Ketnet deze awardshow organiseert.  En daar ben ik giga-trots op aangezien de allereerste editie in 2013 mede uit mijn brein kwam. Ik leg de nadruk op mede, want zo’n event maak je natuurlijk nooit alleen. Daar staat een heus team achter, waarbij elke persoon een belangrijke en onmisbare schakel is.

Laat mij dit moment even kort aangrijpen om lyrisch te zijn over alle mensen die achter (en voor) de schermen werken bij Ketnet. Wat. een. team. Wist je dat zij elk weekend ontiegelijk vroeg opstaan en live televisie maken zodat je kinderen jou rust gunnen, en jij vervolgens lekker in je bed kan blijven liggen? Wist jij dat ze dagelijks vol enthousiasme door de honderden verse tekeningen gaan die door kinderhandjes zijn gecreëerd? Elke dag opnieuw zoeken deze uitzonderlijke mensen de vreemdste kronkels op in hun brein, en vinden ze de meest crazy onderwerpen die jouw kind zou kunnen interesseren. En elke dag opnieuw doen ze met volledige overgave hun job. Vroeg, laat, weekends en vakanties. Ze weten intussen wel dat ik dit vind, maar ik herhaal het met plezier: #teamKetnet = topteam! Love you guys!

wrappers op het Gala van de Gouden K's
het Gala van de Gouden K’s 2014

Maar goed, genoeg met bloemen gegooid vandaag. Let’s get down to business. Want jij bent dit artikel voornamelijk aan het lezen dankzij de titel. En de titel liegt niet. JIJ KAN WINNEN. Meer nog. Jij kan de held van de dag worden voor zoon of dochter door deel te nemen aan deze wedstrijd. Want jij kan  een gezinsticket winnen om helemaal en in real life Het Gala van de Gouden K’s bij te wonen op woensdag 13 januari. Verwacht een spetterende show met tal van optredens, bekende mensen en verrassingen. De 6 Ketnet-wrappers praten de show vlot aan elkaar. Hier kan je de show van 2014 alvast herbekijken.

Het Gala van de Gouden K's 2014
het Gala van de Gouden K’s 2014

Nog niet overtuigd? Wel, had ik al verteld dat er géén tickets te koop zijn? Nope, zo exclusief zijn ze. Enkel en alleen bij Project Pingrid te winnen! Het zijn trouwens de allerlaatste plaatsjes!

Wat moet je doen om de allerlaatste tix te winnen voor het Gala van de Gouden K’s? Het is heel simpel.

  1. Ga naar de facebookpagina van Project Pingrid, en like de pagina.
  2. Vernoem in de comments een andere mama of papa (opa, oma, tante, mémé,… vul zelf aan) die je kent en vertel waarom hij of zij de held van de dag moet zijn.

Opmerking: Nomineer graag een ouder van een kind dat minimum 8 jaar is (dat is nl. de minimumleeftijd om binnen te mogen bij de show), en kies natuurlijk ook best iemand die volgens jou ook geïnteresseerd is in zo’n ticket. Op vrijdag 8 januari maak ik de winnaar van het gezinsticket bekend op de facebookpagina. De meest originele reactie wint. (En je mag natuurlijk verschillende keren genomineerd worden)

Nog even van de praktisch. Doe enkel mee als je beschikbaar bent op woensdagnamiddag 13 januari (de show wordt dan opgenomen!!) en je aanwezig kan zijn vanaf 15u30 in de AED studio’s in Lint. De tickets zijn geldig voor 4 personen, waarvan minimum 2 kinderen vanaf 8 jaar.

Niet gewonnen? Mis dan zeker de uitzending niet van het Gala van de Gouden K’s op Ketnet, op 17 januari om 9u! Succes!

 

 

Geef een reactie